Voorlezen op de boerderij - oktober

Foto: de Voorleesbrigade leest voor aan kinderen

Kom luisteren naar leuke dierenverhalen

Elke eerste woensdag van de maand kun je met je kind genieten van leuke dieren verhalen bij kinderboerderij 't Hoefblad.

De Voorleesbrigade leest elke eerste woensdag van de maand mooie boerderij-en dierenverhaal voor aan kinderen vanaf 3 jaar. Bij mooi weer zitten we buiten op balen stro tussen de boerderijdieren en bij slecht weer wordt er binnen in de stal voorgelezen. Schuif gerust aan tussen 14.30 en 15.15 uur!

Bij de bibliotheek zijn heel veel mooie boerderij-en dierenverhalen te leen. Deze zijn te vinden in de verschillende bibliotheekvestigingen of door te reserveren via de app Bibliotheek Wise op je mobiel of via de catalogus op deze website. Daar vind je ook handige voorleestips.

woensdag 02 oktober 2019, 14:30 uur tot 15:15 uur

Media: