Voorlezen op de boerderij - juni

Foto van het voorlezen op de boerderij.

Kom luisteren naar leuke dierenverhalen.

Elke eerste woensdag van de maand leest de Voorleesbrigade leuke prentenboeken voor bij kinderboerderij 't Hoefblad

De Voorleesbrigade leest elke eerste woensdag van de maand mooie boerderij- en dierenverhalen voor aan kinderen vanaf 3 jaar. Bij mooi weer zitten we buiten op balen stro tussen de boerderijdieren en bij slecht weer wordt er binnenin de stal voorgelezen.

Bij de bibliotheek zijn heel veel mooie boerderij- en dierenverhalen te leen. Deze zijn te vinden in de verschillende bibliotheekvestigingen of door te reserveren via de catalogus op deze website. Daar vind je ook handige voorleestips.

woensdag 05 juni 2019, 14:30 uur tot 15:15 uur

Media: