Schrijfcafé in de ochtend - juli

Foto van vrouw die schrijft

Ongedwongen creatieve workshop

Ongedwongen creatieve workshop

Het Schrijfcafé is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen. Schrijft u weleens een verhaal of gedicht en vindt u het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijft u nog niet, maar wilt u dit wel een keer proberen?  Kom dan naar het Schrijfcafé. Tijdens deze workshop krijgt u verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. U leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken”. Daarna gaat u zelf aan de slag en deelt u uw verhaal met de andere deelnemers.

Carla Scheepe en Liesbeth Mende

Het Schrijfcafé wordt georgansieerd door Carla Scheepe, schrijfdocent en eigenaar van Eigenwijzewoorden en Liesbeth Mende, schrijfster en bekend van onder andere de romans Blauw en Afhaalmeisje.

Aanmelden

Deelname aan de workshop bedraagt € 12.50,- . U kunt ook een strippenkaart kopen voor 5 bijeenkomsten. U betaalt dan € 42,50 in plaats van € 62,50. De strippenkaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van de Bibliotheek in de Korenbeurs. De strippenkaart is naamsgebonden en alleen te gebruiken bij het Schrijfcafé in de Korenbeurs.  U kunt zich aanmelden voor het Schrijfcafé via de site van Eigenwijzewoorden.

€ 12,50 (ook mogelijk een strippenkaart voor 5 bijeenkosten voor € 42,50 in plaats van € 62,50).
woensdag 17 juli 2019, 10:15 uur tot 12:15 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam