Kinderboekensoos 17 juli

Foto: meisje wordt voorgelezen tijdens kinderboekensoos

Geniet van de mooiste prentenboeken

De Kinderboekensoos is de plek voor ouders en kinderen 0 - 4 jaar om elkaar te ontmoeten en mee te doen met activiteiten

Twee keer per maand wordt tijdens de Kinderboekensoos op woensdagochtend voorgelezen in de Bibliotheek WOT West, in het WOT Centrum-West aan de Sint Liduinastraat 58A.

Tijdens deze kinderboekensoos maken ouders met hun peuters en kleuters op een gezellige manier kennis met de leukste prentenboeken. Met een kopje koffie, tussen allerlei knuffels kun je met je kindje genieten van mooie verhalen. Direct na afloop van de kinderboekensoos is het mogelijk om met een bibliotheekpasje gelijk een prentenboek uit te kiezen om ook thuis samen te lezen.  

Het lenen van prentenboeken kost voor kinderen helemaal niets want van 0 tot 18 is het basislidmaatschap helemaal gratis. Bij de bibliotheek in de Korenbeurs kunnen kinderen een pasje laten maken. Hierbij is een identiteitsbewijs verplicht. Baby's krijgen bij hun inschrijving ook nog eens een Boekstartkoffertje cadeau, met leuke eerste boekjes en informatie over lezen met je baby. 

 

kinderboekensoos zonder datum gr

gratis
woensdag 17 juli 2019, 09:30 uur tot 10:30 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Hannie Oonk
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 20