Eetbaar sculptuur (5+)

Foto van eetbaar sculptuur

Ontwerp, proef, maak en eet op!

In deze workshop mag je wel met je eten spelen!

Blijf je thuis deze zomervakantie? Kom dan naar de Bibliotheek in de Korenbeurs want daar is heel de vakantie van alles te beleven voor kinderen. Op maandag en woensdag zijn er leuke workshops, op vrijdag draait er een coole film in de biblioscoop. 

Workshop eetbaar sculptuur maken

Op woensdag 28 augustus ga je samen met Stefanie Kampman van Kunstklas vanaf 14.00 uur een Eetbaar sculptuur maken. Welk eten is lekker en gezond? Tussen het ontwerpen en maken van je sculptuur, kun je proeven hoe iets smaakt, hoe een combinatie van iets smaakt en onderzoek je hoe je het beste jouw eetbare onderdelen aan elkaar maakt. Daarna maak je met viltstiften een tekening van jouw sculptuur als blijvende herinnering.

Deelname is gratis, maar meld je wel van te voren aan met een mailtje naar programmering@debibliotheekschiedam.nl.

Mooie verhalen om inspiratie op te doen om thuis verder te kleien

En als je dan toch in de bieb bent, kan je natuurlijk ook mooie nieuwe (prenten)boeken, voorleesboeken, films en games lenen of reserveren. Voor kinderen is dat helemaal gratis want basislidmaatschap is t/m 17 jaar gratis. 

Vakantiebieb voor onderweg

En ook als je onderweg bent, heeft de Bibliotheek heel veel verhalen voor je. Download de gratis Luisterbiebapp vol gesproken verhalen of de Vakantiebieb app via de appstore. Daarop staan 50 e-books voor volwassenen en kinderen, die tot en met 31 augustus te lezen zijn.

gratis
woensdag 28 augustus 2019, 14:00 uur tot 15:30 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jenny Maarschalk
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 00