Digitaal Spreekuur in De 5 Molens - oktober

Afbeelding van verschillende digitale apparaten

Gratis inloop en advies.

Komt u er niet uit? Kom naar het Digitaal Spreekuur!

Heeft u een vraag over de installatie of het gebruik van uw mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Of wilt u uitleg over bijvoorbeeld het openen van een bijlage in de mail, de werking van een app op uw tablet of smartphone of over een specifiek programma of onderdeel van uw apparaat? Kom dan met deze en andere vragen langs bij het Digitaal Spreekuur in De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 op maandag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur.

Neem uw apparaat mee en krijg gratis individueel advies van één van de vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam. Zie ook dit filmpje met één van de vrijwilligers. Er is een open inloop. Er zijn geen lange wachttijden. U hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb of van de Bibliotheek Schiedam.
Let op: u blijft zelf verantwoordelijk voor uw apparaat. Garantie op een oplossing kan niet worden geboden, maar er is vrijwel altijd een oplossing. Neem uw gebruikersnamen, e-mailadressen en wachtwoorden mee.

Het Digitaal Spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35, elke derde maandag van de maand (in oktober op de tweede maandag) in Ontmoetingscentrum De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818, en elke vierde donderdag van de maand (met uitzondering van december) in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

maandag 14 oktober 2019, 13:00 uur tot 16:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam