Maasboulevard, Schiedam

Afbeelding plattegrond locatie Maasboulevard, Schiedam.

Evenemententerrein

Route

Elk jaar is er het Maasboulevardfeest op de Maasboulevard in Schiedam. Hieronder enkele tips van de organisatie om daar te komen:

Kom met de fiets!

Parkeren kan lastig worden als het zo gezellig druk wordt, daarom raden wij iedereen aan om met de fiets of benenwagen te komen. Er zijn op 2 plaatsen gelegenheden om uw fiets te stallen. Bij beide ingangen is daar de gelegenheid voor.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS- en metrostation Schiedam-Centrum reist u verder met RET-bus nr. 54 richting 'De Gorzen'. U stapt uit bij halte 'Nieuwe Maasstraat' of 'Lekstraat'. Hiervandaan is het enkele minuten lopen naar de Maasboulevard (u hoort de muziek al). In de geweldige binnenstad van Schiedam stoppen diverse bussen en trams. Vanaf de koemarkt is het 10 minuten lopen.

Met de auto

Kom je toch met de auto, dan kun je de Havendijk in Schiedam het beste intoetsen in je navigatiesysteem. Artiesten, gasten en leveranciers kunnen het beste via de Jachthavenlaan aanrijden.

Zorg dat de auto netjes staat geparkeerd op de aangewezen parkeer lokaties. De parkeerterreinen bij de flats zijn uitsluitend voor de bewoners en niet toegankelijk voor de bezoekers van 't Maasboulevardfeest.

Meer informatie op: mbfeest.nl

  • Straat: Maasboulevard
  • Postcode: 3114 HB
  • Stad: Schiedam