Digiclub Video maken

Foto van een telefoon met de camera aan, klaar om te gaan filmen.

Aan de slag met digitale technologie.

Doe mee en film en monteer je eigen video!

Doe mee met deze workshop voor kinderen in Singel 24 en ga zelf aan de slag met de leukste digitale technologieën. Er zijn vier workshops die op verschillende woensdagmiddagen worden gegeven. Dit alles onder begeleiding van echte experts. 

Donderdag 17 oktober - maak je eigen video

Donderdag 17 oktober van 15.30 - 17.30 uur kan je je eigen vlog maken. Enzo Knol, de mannen van Stuk tv, Dylan Haegens, alle bekende vloggers hebben ooit een eerste video gemaakt en zo geleerd hoe dit precies werkt. Doe mee met deze workshop en maak je eigen vlog die je daarna ook zelf monteert tot een mooie video die misschien wel het begin is van jouw vlogcarière. 

Aanmelden

Wil je mee doen met deze, één van de volgende workshops, of met ze allemaal? Meld je aan door een mailtje te sturen naar programmering@debibliotheekschiedam.nl.

Top 4

Kinderen in Schiedam-Oost hebben hun top 4 gemaakt van hun favoriete digitale technologieën. Deze top vier is vervolgens in workshops omgezet die in september en oktober 2019 gegeven gaan worden. De kinderen hebben dus zelf gekozen waarmee ze aan de slag willen gaan in Singel 24.

Gratis, graag wel aanmelden
donderdag 17 oktober 2019, 15:30 uur tot 17:30 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Kim Verhagen
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.